Orminge Karneval
+

Papa Dee och Governor Andy

Dom här herrarna behöver verkligen ingen direkt presentation
Båda 2 banbrytande pionjärer inom genrer som reggae, hip hop ,dancehall ,soul , funk och pop.

Papa Dee med en lång internationell karriär och stora hits som the First cut Is the deepest, The Journey, Island Rock och många fler. Förlutet I band som the Stonefunkers, i Sverige och i USA bandet Brooklyn Funk essentials

Med 10 album, oräkneligt antal framträdanden på klubbar, festivaler m.m har Governor Andy etablerat sig som en av de populäraste artisterna inom svensk reggae och dancehall. Samarbete med t.ex Loreen, Petter och Kalle Baah har också bidragit till att göra Guvernören folkligt omtyckt. Med låtar som Bonus på kortet, Bulleribock, Fäbojäntan och Reggaeprofil har han cementerat en plats som en av de främsta i denna genre. Texter på svenska om företeelser och händelser, allvarliga eller lättsamma levereras med glimten i ögat.

Nu kommer ett gäng duetter under våren o sommaren 2023 Old school dancehall reggae på svenska med sväng och budskap ”Rocka fett” i februari,”Eld Upphör” I maj ”,”Håll Ut” i Juni. Dom har i många år jobbat som duo o bjuder på en fantastisk scenshow som engagerar vilken publik som helst.

Som dom själva säger
Rocka fett!!

Stora Scen kl. 19.15 – 19.45