Orminge Karneval

Orminge Karneval 24-25 maj

Orminge Karneval

För 40:e året i rad förbereder vi nu Nackas största återkommande arrangemang. Vi vill att ni är med! Vår ambition är att vi 24-25 maj 2019 ska göra en minst lika lyckad folkfest som vi genomförde i maj 2018.

Boo Folkets Hus hälsar er välkomna att delta under lördagen den 25 maj på årets upplaga av Karnevalen, dagen före det viktiga EU-valet 26 maj. Orminge Karneval är ett brett kulturarrangemang som har något att erbjuda för alla åldrar.

Orminge Karneval lockar många tusentals besökare, så här kan ditt parti möta såväl gamla som nya medborgare.

Med många bra aktörer och deltagare ökar våra möjligheter för att göra ett mer spektakulärt och intressant program som lockar ännu fler besökare.

De av våra politiska partier som önskar delta får möjlighet att ställa upp bord eller liknande på ytan mellan Orminge C och Boo Folkets Hus.

Vi törs lova (om det inte regnar för mycket…) ett utmärkt tillfälle att nå många medborgare på Nackas största kulturarrangemang!


Så långt möjligt försöker vi skräddarsy ert deltagande utifrån era önskemål!

Boo Folkets Hus är en ideell förening med syfte att vara en levande mötesplats för ung som gammal. Kulturskolan för barn och unga. Folkans Fritidsgård för tonåringarna. Lusthuset för alla seniorer. Dansstudios, replokaler och plats för möten och fest. Ett Kulturhus med klös!

Orminge Karneval och Boo Folkets Hus frågar nu ödmjukast om ni finner intresse i att samarbeta med oss under Karnevalen 2019?
Ni kanske har specifika önskemål om utformningen, storleken eller omfattningen av er medverkan? Hör gärna av er med idéer och önskemål!

Vi ser fram emot en snar återkoppling!

Orminge Karneval – En del av Boo Folkets Hus.

Läs om tidigare års karnevaler på ormingekarneval.se eller på .

Tack!

Med vänliga hälsningar

Eric Malm
Karnevalsgeneral
eric.malm@boofolketshus.se

Jessica Wilén
Marknadsföring, PR och event.
jessica.wilen@boofolketshus.se

Johan Rådmark
Chef, Boo Folkets Hus
johan.radmark@boofolketshus.se

Orminge Karneval